Oncamera – Provfilmningskurs – Med chans att vara med i filmproduktion – Du får en egen Show Reel!

Nu kan du som statist eller skådespelare anmäla ditt intresse till vår praktiska OnCamera kurs. Kursen är en intensivkurs över en helg.

Efter kursen får du med dig dina scener färdigklippta till en Show Reel som du kan använda i din CV när du söker jobb.

Du får instruktion och övning i olika nyttiga dramaövningar. Därefter tränar vi att bli avslappnade framför kameran, att tänka på kroppsspråk, hållning & position. När vi är klara med detta så tränar vi in ett par scener och spelar in och tittar efteråt tillsammans med regissören vad som är bra och vad man kan göra bättre. Du blir coachad och sedan försöker vi igen. Du får prova på hur det är att vara skådespelare rent ut sagt! Kursen äger rum i Knivsta utanför Stockholm. Vi kommer att ha ljus, ljud, fotograf och regissör under kursen. För mer info : www.stuntman.nu

Ring Lars Lundgren för anmälan på tel 072 399 33 23 eller om du har frågor. Du kan också anmäla dig via hemsidan. Lars Lundgren har jobbat i Hollywood i 24 år med actionfilm och höjdpunkterna förutom mer än 70 långfilmer i karriären blev James Bond och film med Arnold Schwartzenegger – ..
Lars har arbetat som Stuntkordinator och Second Unit Director i USA och i Sverige och har mycket att berätta och att lära ut till dig.

Vi kommer att träna och filma scener ur manus från The Reflection och Månsken.

Målet med kursen:

  1. Att bli en bättre skådis framför kameran.
  2. Att bli bättre förberedd för provfilmning i framtiden.
  3. Att få en ny och bättre Show Reel.

Plats : Knivsta utanför Stockholm.

”En jätte chans för er som vill satsa på ett framtida liv inom Filmindustrin. Det gjorde jag och jag nådde mitt mål.
 Det kan du också göra!”

MVH Lars Lundgren – See you on the set.